• darkblurbg

Graag stel ik mijzelf voor

Mijn naam is Rianne, een muziektherapeute van 26 jaar oud. Melodiek is ontstaan een jaar na mijn afstuderen als muziektherapeut. Tijdens deze studie kwam ik erachter dat het werken met kinderen hetgeen is wat ik het liefst doe. Dit heb ik tijdens mijn stages kunnen ervaren. Na het afronden van mijn studie viel ik in een soort gat. Het is moeilijk in deze tijd om als muziektherapeut aan de slag te komen. Na een lang jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de stap genomen om zelf een praktijk op te zetten, lekker mijn eigen ding doen in wat ik leuk vind en wat ik goed kan!

Ik ben een eerlijk en enthousiast persoon die gemotiveerd is om met nieuwe dingen aan de slag te gaan. Ik wil graag mijn passie voor muziek inzetten om andere mensen te helpen. Ik vind het belangrijk om het kind centraal te laten staan in de therapie. Het kind bepaalt het proces en ik heb hier een ondersteunende/begeleidende rol in. Ik vind het belangrijk om juist naar de krachten en mogelijkheden van het kind te kijken en niet alleen naar de beperkingen.

Als muziektherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie (NVvMT) en bezoek ik regelmatig studiedagen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van het vak.