Stampdag

Gepubliceerd op: 23-08-2016

Begeleiding bij Maaike organiseerde al vaker een tafelstampdag, Kindercoach Lonneke organiseerde al veel Ontdekkingsreizen voor 1 dag en Melodiek weet de vinger op de juiste plek te leggen als het gaat om het creatief denken en uiten in en met muziek. Drie creatieve professionals die graag een lach op het gezicht van een kind toveren. Allemaal op onze eigen manier. Stampdag is een dag voor ieder kind van af groep 1 t/m 8! Een leuke, plezierige en leerzame dag! Een dag om nooit meer te vergeten!

Wat gaan we deze bijzondere dag doen?

 

Begeleiding bij Maaike organiseert bewegend leren activiteiten. Spelend leren in de natuur, Tafels Stampen (of wel, cijfer stampen) en Spelling Stampen (ofwel letter stampen). Voor het jonge en oudere kind is er een programma gemaakt waarbij ze elkaar spelenderwijs helpen, leren en creëren.
www.begeleidingbijmaaike.nl

Kindercoach Lonneke neemt de kinderen mee op reis door het Noorderplantsoen! Voor de durfal stampen we op blote voeten op zoek naar beestjes, blaadjes en wat je al niet kunt vinden in het Noorderplantsoen! Dit doen we door middel van spel en samenwerking!
www.kindercoach-lonneke.nl

Melodiek zorgt voor een swingende teint over de gehele dag. Kinderen leren aan de hand van muziekinstrumenten een eigen lied te maken! Met elkaar en met hun eigen inbreng! Rianne begeleidt dit mooie proces door naar de kracht van het kind te kijken!
www.melodiek.nl

Voor ieder kind hebben wij een uitdaging deze dag. Voor ieder kind zijn er alleen maar dingen te winnen! Samen met Maaike, Lonneke en Rianne op avontuur! Ieder kind op zijn eigen manier!

Ontwar en Groei EigenWijs!

Deel dit artikel